Skaffa pengar snabbt utan att ta lån

Seriösa tips på hur du kan skaffa pengar snabbt utan att låna, spela eller ta andra risker. Inga pyramidspel, kryptovalutor eller nätbluffar.


Det säkraste sättet att skaffa pengar snabbt på är (tyvärr) att ta ett lån med utbetalning samma dag som lånet godkänns. Men om du inte är i så akut behov av snabba pengar så att du ser lån som enda utvägen, finns det andra metoder även om de kan ta allt från några timmar upp till dagar och veckor.


Här finns de bästa tipsen för att fort få pengar på fickan eller på kontot. Få mer pengar snabbt och lagligt genom att ta del av våra ovärderliga tips.

Innehåll - guide för snabba pengar

Glöm inte att tipsa om vår sida i sociala medier eller länka till oss!

Skaffa pengar snabbt

Vi skiljer oss från mängden

Genom att dela med oss av tips på hur du kan ordna pengar nu direkt eller genom att lägga lite mer tid och energi på det, hoppas vi att de flesta kan hitta nya kreativa sätt att fixa pengar på kontot. Vi är väl medvetna om att det finns en mängd liknande tips på olika webbplatser men påstår att våra listor är unika i sitt slag.

Du kommer inte att ångra att du läst igenom hela vår lista eftersom den är unik och innehåller många okända tips som du förmodligen inte hittar samlade på andra webbplatser.
Är du ute efter enklaste sättet att skaffa pengar på, utan någon som helst ansträngning, är det nog bara ett snabbt lån som ändå är lösningen, här hittar du snabba lån utan UC.

Vissa tips ger omedelbart resultat med pengar på fickan redan idag, medan andra tips kan ta lite längre tid men som är riktigt välbetalda sätt att skaffa pengar på inom snar framtid och med ganska liten ansträngning från dig. Hur bråttom du har, kommer förmodligen att avgöra vilka metoder du tycker passar dig bäst.

Innan vi sätter igång med vår lista med massor av tips för att få mer pengar snabbt och lagligt, vill vi göra dig uppmärksam på att vi även har en seriösa tips på varningar för nätscam och bedrägerier som uppdateras kontinuerligt.

13 ovanliga och annorlunda sätt att skaffa pengar snabbt på

Ovanliga och annorlunda sätt att tjäna pengar på utan att behöva ta lån. Även flera tips som många inte känner till. Vissa av tipsen kan säkert av vissa, uppfattas som kontroversiella sätt att skaffa pengar på men det är ändå helt "rumsrena" och lagliga tips som är värda att nämnas för den som faktiskt inte kände till dem sedan förr.

1) Få skattefri ersättning för att donera modersmjölk.
Den som är beredd att donera bröstmjölk och få pengar för det, får normalt sett en skattefri ersättning i pengar. Man behöver vara fullt frisk och får inte missbruka nikotin, alkohol eller droger. Ersättningar för att donera regleras ofta genom schablon där man anger lägsta ersättningsnivå, vilket är något som många Landsting för övrigt försöker att överträffa för att uppmuntra till donation. Läs mer om vilka krav som ställs för att tjäna pengar på att donera bröstmjölk.
 
2) Få skattefri ersättning för att donera ägg.
Kan du tänka dig att hjälpa andra att få barn? Under 2017 höjdes de lägsta gränserna för ersättningsnivåer vid donation av ägg eller sperma. Ägg får du donera ett visst begränsat antal gånger och du kan hinna tjäna pengar på att donera ägg om du uppfyller vissa krav för äggdonation.


Du ska efter att ny lag trädde i kraft under 2017, få minst 5600 kr per tillfälle men många Landsting (numera Regioner) betalar mer än så med anledning av stor efterfrågan.
Mer om hur vissa sjukhus ställer upp krav för äggdonation kan du bland annat läsa om på Karolinska Universitetssjukhuset som ett exempel.

3) Få skattefri ersättning för att donera sperma.
För att donera sperma ska du sedan 2017 få minst 550 kr per tillfälle. Många Landsting betalar bättre än så och allt beror förstås på stor efterfrågan från barnlösa par. Läs mer om vad som gäller för spermadonation på 1177 i exempelvis Uppsala län.

4) Få skattefri ersättning för att lämna blod.
Även om kontantersättningar för att lämna blod, är på väg att försvinna helt, får du i de allra flesta fall en ersättning av något slag som tack för hjälpen. Det kan vara ett presentkort eller en pryl som du kan sälja och på så sätt ändå få en liten slant i kontanter.

Observera att du måste bli godkänd för att lämna blod innan du kan göra det, samt att det finns begränsningar för hur ofta du kan få göra det. Vi har tyvärr ingen lista på vart du fortfarande kan få betalt i pengar för att lämna blod. Det måste du undersöka genom att först söka fram ditt närmsta ställe att ge blod på. Ett bonustips kan vara att undersöka med din arbetsgivare om man som anställd får gå och lämna blod på betald arbetstid, vilket nämligen är ganska vanligt.

5) Plocka och sälj vilda bär.
Varje person i ett hushåll får sälja vilda bär, svamp och kottar som man plockat själv för sammanlagt 12500 kr utan att betala skatt för det. Lättast är det att tjäna pengar på att plocka och sälja lingon och blåbär men om du bor i ett område där det finns gott om andra vilda bär att plocka, är det förstås också lönsamt. Exempelvis är Havtorn ett eftertraktat bär, såsom hallon. Själva försäljningen gör du lämpligen med hjälp av att annonsera på nätet i olika forum. På hösten ser man många sådana annonser på kända marknadsplatser online.

6) Plocka och sälja svamp.
För att plocka och sälja svamp gäller samma skatteregler som för bär. Sälj vilda bär, svamp och kottar skattefritt upp till 12500 kr per år och person. Håll dig till kända svampar såsom kantareller (både de gula och höstkantareller) samt Karl Johan. Ingen kommer att köpa "okända" svampar av dig. Annonsera på nätet på marknadsplatser och i sociala medier. Svampen bör vara rensad för att kunna säljas lättare. Notera att samma skatteregler inte gäller för bär och frukt som du plockat i din trädgård.

7) Plocka och sälja kottar som du plockat i skogen.
Användningsområdet för kottar är ganska begänsat men om du googlar på att köpa kottar så kommer du att upptäcka att det finns en del som säljer kottar. Framför allt handlar det om kottar för dekoration eller pyssel. Att sälja kottar är inte lika lönsamt som svamp och bär men samma regler gäller här. Plocka och sälj bär, svamp och kottar för sammanlagt upp till 12500 kr per år.

Läs mer om skattefrihet för vilda bär, svamp och kottar på Skatteverkets webbplats.

8) Börja köra "taxi" med Uber.
Har du bil och körkort kan du tjäna extra pengar snabbt genom att bli förare hos Uber. Utöver körkort behöver du vara 21 år och ha taxilegitimation. Uber kan hjälpa dig att skaffa taxilegitimation om det behövs.

9) Sälja bilder/foton på nätet och genom appar kan ge en typisk passiv inkomst.
En möjlig passiv inkomst där du laddar upp foton som du tror att andra kan tänka sig att köpa. Du behöver inte vara proffsfotograf. Många amatörfotografer säljer bilder på stockfoto-sajter som iStockphoto, Shutterstock, Bigstock, mfl. Foap är en app där du laddar upp bilder från din smartphone, vilket är enkelt om du i huvudsak fotograferar med den.

10) Tjäna extra pengar som statist.
I film- och reklamproduktioner behövs statister i olika åldrar och med olika etnisk bakgrund. Man kan anmäla sig som statist bland annat på Statist.se och StagePool.se.

11) Anmäl dig för att bli en Mystery shopper.
Detta finns att hitta både på nätet rent generellt men även i form av appar till mobilen. Ett ganska enkelt sätt att tjäna pengar med mobilen för den som kan tänka sig att utföra olika uppdrag i butiker. Att anlita Mystery Shopper är ett sätt att jobba med verksamhetsutveckling och kvalitetskontroller och det är ett växande fenomen.

Det är ganska bra betalt att jobba som myster shopper och bor du i en större stad kan du lätt tjäna många hundralappar per dag. Många olika företag anställer mystery shoppers, det är bara att söka på nätet och efter olika appar.


12) Anmäl dig som modell.

Du behöver inte ha ett typiskt "fotomodell-utseende" för att knäcka extra som exempelvis Kroki-modell. Sök på nätet och se om du kan få uppdrag som modell.


13) Pyssla, baka, handarbeta, måla tavlor och sälj.

Du kan antingen sälja på loppis, torghandel eller genom nätet. Har du facebook kan du be dina vänner dela inlägg där du visar fram dina alster och säljer till vänners vänner.


11 underskattade sätt att skaffa pengar snabbt på

De här tipsen kanske inte är några kioskvältare men det är ändå smarta tips för snabba pengar och många kanske har glömt bort dem eller helt bortträngt dem och lagt dem i kategorin "förnedrande tips" om man går och har sådana känslor inför vissa handlingar.

1. Sälj saker du äger men som du inte längre behöver.
Gå igenom dina gömmor och tjäna pengar på sådant som du ändå inte använder längre. Det kan handla om allt från kläder, husgeråd, gamla serietidningar, LP-skivor, filmer eller annat. Det finns mängder av människor som samlar på alla möjliga saker. För att inspireras kan du surfa runt lite på Tradera eller någon annan liknande sajt. Om du har kurslitteratur kan du snabbt och enkelt sälja den genom exempelvis Campusbokhandeln.

Du får sälja personlig egendom skattefritt upp till 50000 kr och det är vinsten på det du säljer som räknas. De allra flesta som säljer sina begagnade saker kommer inte att sälja dem med vinst, så att komma upp i 50000 kr i ren vinst på att sälja sina saker, är mycket ovanligt. Själva försäljningen kan du göra på nätet eller på loppis.

2. Hyr ut din sommarstuga eller hela eller delar av din bostad.
Att hyra ut en del av sin bostad (villa/lägenhet) eller sommarstuga är skattefritt upp till 12000 kronor. När du deklarerar får du också göra avdrag för hyran på den del som du hyrt ut. Det är vanligt att man tar ut hyra i förskott när man hyr ut så detta kan ge dig snabba pengar om du bara hittar en hyresgäst. Tänk kreativt när du letar efter hyresgäst och hyr inte ut till någon som du inte känner förtroende för.
Du kan också hyra ut din bostad för kortare perioder exempelvis genom Airbnb

3. Ge dig ut och samla tomburkar och petflaskor på offentliga platser.
Att samla burkar och petflaskor är mer lönsamt än man tror. Sök dig till offentliga platser där genomströmmningen av törstiga människor är stor. Tågstationer, köpcentra, idrottsarenor, konsertarenor, festivalplatser, marknader och andra liknande platser är bra ställen som ger mycket pengar på kort tid. Om du har modet kan du stå utanför en affär och be folk som kommer med kassar med tomburkar/flaskor att få dem som gåva. Det sistnämnda kan verka främmande för många men om du har möjlighet kan du försöka ta dig till en plats långt hemifrån och hoppas på att ingen känner igen dig.

4. Skaffa dig skattefria gåvor genom kreativa idéer.
En gåva är skattefri om den inte är en ersättning för en arbets- eller motprestation. Att vara kreativ och hitta på olika saker som folk kan skänka dig pengar för är ett snabbt sätt att skaffa pengar på. Kanske har du olika färdigheter som människor uppskattar. Även den här metoden kräver mod att "tigga" litegrann men det känns ofta bättre då man kanske har något att erbjuda i form av färdigheter att visa upp.

Skiljelinjen mellan gåva och något man utfört i motprestation är svår. Säkerställ att det inte handlar om att utföra olika tjänster så brukar det gå vägen.

5. Delta i tävlingar som inte kostar något och sälj sedan eventuella vinster.
Olika tävlingsvinster som inte är kontanter, värdepapper, eller presentkort är skattefria. Det finns gott om tävlingar på nätet och i affärer, där du kan vara med gratis och sedan på sikt vinna saker som du kan sälja. Det kanske inte är det snabbaste sättet att skaffa pengar på men om du konsekvent deltar i tävlingar kommer du kanske att vinna lite då och då.

6. Ansök om ett eller flera stipendier.
Att ta emot pengar genom olika stipendier är skattefritt om de är tänkta att finansiera mottagarens utbildning. Även andra typer av stipendier avsedda för andra saker än utbildning är också skattefria så länge de inte betalas ut i jämna perioder (det vill säga det ska vara vid enstaka tillfällen). På biblioteket eller på nätet kan du söka efter de stipendier du kan ansöka om. Även om resultatet inte är blixtsnabbt med pengar på kontot idag, kan det vara värt att se över den här möjligheten.

7. Erbjud dig att att vara hundvakt/kattvakt/husdjursvakt
Du kan erbjuda dig att passa hundar, katter eller andra husdjur om den ersättning du tar emot för detta i huvudsakt syftar till att täcka kostnaderna för att underhålla djuret med mat och andra saker som kan behövas för skötseln av husdjuret. Gränsen för när detta börjar klassas som "svartjobb" är inte helt solklar men de flesta brukar kunna göra detta utan att det finns någon större risk för att passera gränsen. Är du osäker och vill hålla dig på rätt sida av lagen bör du kontakta skatteverket.


8. Klipp gräs och rensa ogräs mot betalning.

Här finns en hårfin gräns till så kallat svartjobb så är du osäker kan du kontanta Skatteverket.


9. Passa barn, erbjud läxhjälp eller handla mat åt människor

Även här finns en hårfin gräns till så kallade svartjobb så se upp om du vill vara noga med sådant.


10. Ta emot pengar från välvilliga människor (en sorts tiggeri i snyggare form)

Ja du läste faktiskt rätt, det finns till exempel grupper på facebook och andra sociala media där människor kan be om hjälp med pengar genom swish. Det kan handla både om rena gåvor eller mindre lån. Det finns ofta en max summa som man får be andra om hjälp med så behöver du flera tusen kronor kan du nog inte få hjälp genom detta.


11. Begär jämkning från Skatteverket

Om du har mycket ränteutgifter eller höga kostnader för resor till och från arbetet, kan du begära jämkning från Skatteverket. Om du blir beviljat skattejämkning kommer du att få mer pengar i plånboken varje månad istället för att få tillbaka på skatten en gång om året. Så fort du blir beviljat jämkning ger du jämkningsbeviset till den som betalar ut din lön och beroende på hur lång tid det är kvar till nästa löneutbetalning, så kommer du direkt se resultatet i lönekuvertet.

6 lagliga sätt att tjäna pengar på nätet - extrainkomster hemifrån

Tjäna pengar på nätet - jobba extra hemifrån och nu pratar vi inte om sådana bedrägerier som vi pratar om i vår egen svarta lista över nätscam.


1) Delta i betalda undersökningar och fyll i enkäter.
Det här är ett sätt att jobba hemifrån om man vill men i sanningens namn krävs det ganska många enkäter för att det ska bli några utbetalningar att tala om. Det är få enkäter som ger mer än 50 kr per enkät men på lite sikt blir även detta till stora pengar. Räkna inte med snabba inkomster men kanske en regelbunden extra slant till något trevligt någon gång då och då.

2) Skriv e-böcker och sälj på nätet.
Om du har specialkunskap om något, kan du skriva en e-bok som du sedan säljer på nätet. I flera forum krävs det att du skrivit på engelska för att få sälja boken genom dem men engelska är ett stort språk så det kan generera fler prseumtiva läsare än om du skriver på Svenska. Alla förstår nog att det tar lite tid att genomföra ett sånt här projekt och att det inte går så snabbt men om du lyckas kan du få pengar att rulla in utan att lyfta ett finger efter det.

3) Sprid annonser på din facebookprofil.
Att tjäna pengar på facebook är något som allt fler uppmärksammar som en inkomstkälla. Även om du inte har storslagna ambitioner och kunskaper i internetmarknadsföring, kan du tjäna pengar på att marknadsföra olika varor och tjänster genom din facebookprofil. Det som krävs är att du registrerar dig på en eller flera affiliatesajter. Läs mer om hur du tjänar pengar på annonser på din facebookprofil.

4) Tjäna pengar på att ha annonser på din hemsida, blogg eller annan social media.
Om du har en hemsida eller en blogg, kan du tjäna pengar på att ha annonser på den. Om du exempelvis har en blogg som handlar om mode och kläder, kan du låta företag som säljer kläder och dylikt, att ha annonser på din sida. Så här gör du för att tjäna pengar på annonser på hemsida, blogg eller youtubekanal.

5) Tjäna pengar på att ta emot gratis saker på olika sociala forum
Det finns många sajter där personer skänker bort gamla saker gratis. Sök till exempel på facebook efter sådana grupper där andra människor i din stad, skänker bort saker. Sedan letar du fram motsvarande sidor där du kan sälja begagnade saker. Du tar alltså emot gratis saker som du sedan säljer vidare till någon annan. Ett enkelt sätt att tjäna pengar på facebook.

6) Köp billigt och sälj med god marginal
Även om du inte kan hitta saker som skänks bort på nätet, går det att göra riktiga fynd om du exempelvis går med i olika forum på facebook. Att hitta lämpliga köp- och säljgrupper i din stad, är första steget mot att tjäna lätta pengar. Köp billigt och sälj med så god marginal du bara vågar. Tänk på att inte gapa efter för stor vinst, det är bättre att få sakerna sålda snabbt.

Lagliga sätt att skaffa pengar på nätet

Tjäna pengar på annonser

Har du någon gång undrat hur bloggare och youtubers kan tjäna massa pengar på det de gör på nätet? Svaret på det finns oftast i annonser och sponsorer. Om du är uppmärksam kommer du att märka att din favoritbloggare kanske marknadsför en viss typ av vara eller har annonser på sin blogg/hemsida. För att tjäna pengar på detta behövs förstås någon form av avtal med en annonsör och det kan se ut på olika sätt.


För oss vanliga "icke kända" nätsurfare är det ofta svårt att få ett avtal om något annat än annonser, vilket är det enklaste tillvägagångssättet och du kan alltså tjäna pengar på att ha företags annonser på din facebookprofil, instagram, hemsida eller youtube-kanal. Allt du behöver göra är att skapa ett konto hos en annonsförmedlare och sedan skapa länkar till annonser som sedan visas i din valda kanal. Så klart väljer du vilken typ av annonser du vill visa och även från vilka företag. Här finns en lista över plattformar du kan registrera dig på för att börja annonsera och tjäna pengar gratis bara genom att låta annonsen finnas på din blogg, sida eller annan kanal.


Eftersom utbetalningarna sker i efterskott, ofta med en månads eftersläpning kommer dina pengar inte finns snabbt på kontot men detta är ett effektivt sätt att skaffa sig en passiv inkomst där du kan tjäna pengar utan att egentligen anstränga dig.


Företag som förmedlar annonser som du kan tjäna pengar på

Det ska alltid vara kostnadsfritt för dig att gå med och börja med så kallad affiliatemarknadsföring. I och med att det är gratis för dig att börja annonsera, är detta ett sätt att skaffa pengar utan någon nämnvärd extra ansträngning förutom att du ska lägga upp länkar till annonserna då förstås.


AdRecord

Tradedoubler


Denna lista kommer att utökas succesivt.

Saknar du orken att anstränga dig?

Saknar du orken det krävs för att skaffa pengar snabbt och lagligt utifrån våra listor? Ibland är det bara så att man kanske inte har orken, energin eller i övrigt rätta förutsättningarna för att skaffa pengar snabbast möjligt utan att behöva ta ett banklån. Låt dig inte nedslås av det. Det är egentligen aldrig för sent att ta tag i det senare. Om du inte orkar anstränga dig nu, är det viktigaste att du tänker på att du kan klara din vardagsekonomi och definitivt inte låta dig luras med i de nätbedrägerier som cirkulerar överallt på webben och via skräp-mejl.


Snabba pengar utan ork att anstränga dig

I vissa fall om tipsen på våra listor inte hjälpte dig, kanske du ändå ska överväga ett snabbt och enkelt lån. Det är endast du själv som kan avgöra om det är en realistisk och rimlig lösning på ditt behov av att skaffa snabba pengar lagligt.


Det finns gott om enkla snabba lån utan UC-kontroll, vilket kan vara den lånekategori som passar bäst för de mest akuta behoven av pengar.

Snabba pengar utan att ta lån - syfte med listan/sidan

Eftersom vår sida i huvudsak handlar om att låna pengar kanske det för många kommer som en överraskning att vi även vill tipsa om snabba pengar utan att ta lån. Förklaringen till det här är mycket enkelt - vi värnar om DIG och din privatekonomi och är inte ett banklån den rätta utvägen för dig, så ska du pröva andra sätt att få pengar utan att låna. Eftersom vår webbplats är en seriös sida där vi vill hjälpa privatpersoner att göra bra och väl övervägda val när det handlar om privatekonomi, bör andra lösningar än att ta ett banklån också lyftas fram.

Det är väldigt svårt att hitta helt oberoende sådana sidor på nätet då de allra flesta sidor med hyfsat jämförbart innehåll ändå syftar till att lura människor i slutändan, när man granskar dem lite mer noggrannt.
Vår sida är innehåller seriösa tips på att fixa pengar snabbt på, tipsen ska ge merväde för många och det kommer inte att finnas tips som kan gynna någon annan än DIG!

Ser du svårigheter att genomföra de tips som vi har på listan, kanske lån trots allt är din bästa eller i värsta fall, enda möjlighet till snabba pengar. Sök efter bra lån som du kan söka snabbt på nätet med pengar direkt.

Visst finns det massor av andra sätt att skaffa pengar på men vi vill hjälpa dig att hålla dig på rätt sida om lagen och därför tar vi inte upp olämpliga tillvägagångssätt över huvud taget.


Håll dig alltid till lagliga sätt att skaffa snabba pengar på. Att i desperation välja olika kriminella tillvägagångssätt, är något de flesta skulle ångra bittert i det långa loppet.


Visst ska man ha stor respekt och förståelse för att en till synes hopplös ekonomisk situation kan locka människor att göra de sämsta valen men gör inte det! Det finns hjälp och stöd att få om du inte klarar av att reda ut en besvärlig ekonomisk situation på egen hand.


Ett exempel på sådant stöd är att de flesta kommuner i Sverige erbjuder kostnadsfri ekonomisk rådgivning.

Vår svarta lista med varning för bedrägerier på nätet

Vi har tyvärr upptäckt att nätet svämmar över av olika riktigt suspekta tips och rekommendationer när det handlar om att skaffa snabba pengar. Det finns gott om elaka människor där ute som gärna drar nytta av andra människors olyckliga situation och akuta behov av att fixa pengar snabbt. Ett önskescenario vore att vi inte kommer att finna någon anledning att uppdatera listan på varningar men tyvärr tror vi att vi ändå kommer att behöva göra det.


Varning för många andra "skaffa pengar snabbt" tips på nätet

När vi ändå talar om att skaffa pengar snabbt, vill vi passa på och utfärda en varning för oseriösa "skaffa pengar snabbt tips" på nätet som cirkulerar runt. När man granskar de här "tipsen" är det för ett vant öga, mycket lätt att genomskåda vad som ligger bakom. Det kan vara allt från valutahandel, handel med binära optioner, investeringar i cryptovaluta, pyramidspel, casinovinster eller rena bedrägeriförsök.

Det finns inga genvägar till snabba pengar utan ansträngning och en tumregel ska alltid vara att om det låter för bra för att vara sant så är det också troligtvis det. För bra för att vara sant alltså. Det är ärligt talat en väldigt minimal chans att du är morgondagens "Bitcoin-miljonär" och har du dåligt med pengar redan nu, ska du inte slösa bort dem på riskfyllda spekulationer.


Varning för att köpa "system" för att tjäna snabba pengar

Det finns gott om webbplatser där man framhäver både ensamstående "stackars" mammor och andra personer som kan anses som mer "utsatta" än andra, i framgångshistorier som handlar om att tjäna massor med pengar snabbt och enkelt på bara några timmars "jobb" i veckan. Man behöver "bara" köpa ett system som ger en tips på som kommer att göra att man kan omvandla några hundralappar till flera 1000-lappar vara på några dagar.

Gå inte på detta nätscam! Det handlar om system där den som står bakom sidan istället tjänar pengar på att du registrerar dig som användare av värdelösa system som kräver djupa kunskaper i handel med värdepapper. Har du inte sådana kunskaper kan du känna dig grundlurad.


Varning för "lån mellan privatpersoner" scam på nätet

I nästan alla öppna bloggar och öppna gästböcker, finns bedrägliga spam där lån mellan privatpersoner erbjuds helt utan säkerhet. Man påstår att räntan på lånen är så låga att bara det borde få de flesta att dra sig tillbaka illa kvickt. Den som inte är van att handskas med den här sortens spam, bör absolut ta den här varningen på allvar. Det finns inga seriösa långivare som lånar ut pengar till okända privatpersoner utan säkerhet och dessutom till räntor som ligger långt under de etablerade bankerna och långivarna.


Det som kännetecknar den här typen av bedrägerier är ofta att en person utger sig för att vara en i en utsatt ställning (ofta ensamstående mammor) och att de berättar om en person XX som lånat ut fantastiska summor pengar till dem till en ränta på bara 2%. Sedan följer ofta ett Whats App nummer och en eller ett par mejladresser som går till bedragaren. Ibland står det att ett företag ligger bakom dessa fantastiska lån och det finns i vissa fall även en ofta ytterst tveksam hemsida kopplat till detta. Du kan i princip alltid utgå ifrån att den här typen att inlägg handlar om bedrägerier på nätet.
Ibland framstår erbjudande om lån som om det är en privatperson som ligger bakom det medan det ofta också är andra sorters spam som vi väljer att avstå från att namnge med anledning av att vi inte vill förknippas med dessa bedrägerier alls.


Varning för "få pengar gratis"

Vi kan förstå om man är desperat och därför tar alla chanser till att se en ljusglimt i tillvaron men ärligt talat - det finns inget sätt att bara helt utan ansträngning få pengar gratis. Om sådant skulle förekomma så skulle varken vi eller du sitta här utan vi skulle helt bekymmerslöst befinna oss på en öde strand någonstans i paradiset eller hur?!?
Visste du att många som googlar på att skaffa pengar gratis, ofta blir lurade genom olika pyramidspel och liknande? Bli inte en av dem - använd dig istället av säkra sätt att skaffa pengar utan att jobba på traditionellt sätt.


Varning för att spela bort pengar på nätcasino

En vanlig reklam nu för tiden handlar om att vinna pengar på nätcasino. Visst erbjuder många casinon gratis bonuspengar för nya spelare/medlemmar och så länge du stannar vid att spela för de pengar du fått gratis insatta på ditt nyöppnade konto kanske allt är frid och fröjd. Om du däremot löper den minsta risk att sätta in mer pengar från ditt eget konto till casinot, ska du höra varningsklockor ringa. Kommer du att ha mer eller mindre pengar på kontot efter det spel du tänker satsa på?


Låt dig istället inspireras av alla lagliga metoder för att skaffa mer pengar snabbt.


Tyckte du att innehållet på den här sidan var läsvärt? Dela den med andra genom att länka hit från sociala medier!

Copyright © All Rights Reserved kontanter.nu 2014